Har du lyst på nystekt brød med sprø skorpe, med nydelig smak som du har laget selv?
På kurset lærer du deg ferdigheter innen surdeigsbaking. Du lærer om starteren, om ulike økologiske meltyper og urkorn, om hevetid og kaldheving.
Alle lager en deig med økologisk urkornmel. Vi steiker en deig og smaker på brødet med godt pålegg. Vi steiker også noe annet godt med surdeig (overraskelse!).
Du får: Starter, deig og oppskrifter med hjem.
Ta med: Bakebolle (minst 2,5L), tresleiv/slikkepott, forkle, lite glass med lokk, skrivesaker og digital vekt hvis du har.
Dersom du ikke tåler hvete kan du bake med spelt, gi beskjed ved påmelding.
Tid: 2.oktober kl. 18-21
Kursholder: Sabine
Påmelding: Send e-post til hcfroland@hotmail.com eller SMS til 90098396
Pris: 650,- kr for medlemmer i Fana Ungdomslag / 700,- kr for ikke-medlemmer
Krokeidevegen 20, 5244 Fana
Fana Ungdomslag
c/o Hanne Cecilie Frøland
Kvernabekkvegen 26B
5243 Fana
Org.nr 938610282
Send sms «Grasrotandelen 938610282» til 60000 eller bli giver via Norsk Tipping sine sider.